Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Sındırgı'da mahalleler şantiyeye döndü

Sındırgı

Balıkesir'in Büyükşehir olmasından sonra ilçeye bağlı köyler mahalle statüsüne kavuşurken, halka daha iyi hizmet vermek isteyen Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, mahalle mahalle dolaşarak sorunları yerinde inceleyip, sorunların acilen giderilmesi talimat

Balıkesir'in Büyükşehir olmasından sonra ilçeye bağlı köyler mahalle statüsüne kavuşurken, halka daha iyi hizmet vermek isteyen Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, mahalle mahalle dolaşarak sorunları yerinde inceleyip, sorunların acilen giderilmesi talimatını verdi. 
Bayırlı, Alacaatlı mahallelerinde muhtarlardan sorunları dinleyerek incelemelerde bulunan Başkan Yavaş, Bayırlı Mahalle Muhtarımız Şeref Çay ile bir araya geldik ve mahallenin sorunlarını öğrendik. Muhtarımız umuma açık kahvenin tadilatı, boyası ve fayans döşemesinin yapılmasını istedi. Yine köy içinden geçen dere ıslah edilerek boru döşenecek. Mahallemizde eksik yerlerin kilitli parke taşı döşenecek” dedi.
Bayırlı mahallesinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Yavaş, daha sonra Alacaatlı mahallesine geçerek muhtar İsmail Gökmen'le bir araya geldi. Başkan Yavaş, muhtar Gökmen'den kanalizasyonun köy içinden aktığını duyunca şaşkınlığını gizleyemedi. Yapılacak çalışmaları inceleyen Başkan Yavaş, İlçemize bağlı köylerimiz mahalle statüsüne kavuşunca daha önce aldığı hizmetlerden daha fazlasını almaya başladı. Hiçbir ayrım yapmadan bütün mahallelerimize en iyi hizmet vermek için halkımızın ayağına gidiyor ve sorunlarını dinliyor ve yerinde inceliyoruz. Büyükşehir Yasasının en güzel yanı da bu zaten.  Hizmet artık vatandaşlarımızın ayağına geliyor. Alacaatlı mahallemizde günümüz Türkiye'sine yakışmayacak bir manzara ile karşı karşıyayız. Maalesef kanalizasyon mahalle içinden akıyor. Kanalizasyon borular içine alınarak bu sorun ortadan kaldırılacak. Yine yağmur suları için 500'lük büyük borularla ayrı hat çekilerek, su taşkınlıkların önüne geçilerek, mahallede eksik yerlerin taşları döşenecek.” diye konuştu.
Bayırlı ve Alacaatlı mahallerinde sorunları dinleyerek vatandaşlara sorunların bir an önce çözüleceği müjdesini veren Başkan Yavaş daha sonra Aslandede mahallesinde yapılan çalışmayı inceledi. Başkan Yavaş'a Belediye Meclis Üyesi Hasan Avcu eşlik etti.
Haber Merkezi 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false